Välj ditt land eller region:
United Kingdom / Svenska
Choose a region americas europe asia
americas europe asia

Middle East Europe / Africa

Americas

Asia / Australia

Languages
      • Americas
      • Europe
      • Asia
      • North America
      • South America
      • Other..
      • France
      • Germany
      • Italy
      • Poland
      • Russia
      • Spain
      • Sweden
      • Switzerland
      • United Kingdom
      • Other..
      • China
      • India
      • Japan
      • Singapore
      • South Korea
      • Other..
      SAR-robot med piCOMPACT®10X

SAR - En robotintegratör sänker tryckluftskostnaderna med 50%

Bakgrund

SAR integrerar robotar med tryckluftsdrivna vakuumpumpar (enstegs-ejektor). SAR kontaktade Piab för att hitta lösningar inom områden som skulle kunna förbättras med hjälp av våra produkter. Med Piabs produkter skulle den nuvarande utformningen minska luftförbrukningen och undvika tryckfall i slangen. Enligt kunden har de nu bättre marginaler till produktionsmålet och kan köra roboten så fort som de behöver.

Lösning

Vi föreslog piCOMPACT®10X  med en M8-anslutning. Kunden installerade 24 enheter i stället för de 16 som han hade från konkurrenten. piCOMPACT® är kompakt och enheterna kan användas i samma område som konkurrentens. piCOMPACT® har världens mest effektiva cartridge - COAX® Cartridge. Luftslangen, som är installerad i roboten, fungerade perfekt och kunde förse behovet av alla 24 enheter på ett tillfredsställande sätt. piCOMPACT® behöver bara 3,5 bar lufttryck för att fungera nominellt. Sensorerna i piCOMPACT®10X var så mycket snabbare än konkurrentens och cykeln för ökad produktion påskyndades.

Resultat

Kunden kan använda roboten till sin fulla potential och ändå spara 50% tryckluft. Eftersom M8-anslutning användes var installationstiden extremt snabb, då det bara behövdes en kabel i stället för två  kablar (som hos konkurrenten) per pump. En ytterligare fördel var att arbetsförhållandena förbättrades tack vare den minskade ljudnivån med piCOMPACT®10X.

Skapa ditt personliga konto för att få tillgång till allt innehåll:

• CAD-filer
      • Produkttillgänglighet
      • Offerter
      • White papers
      • Nyhetsbrev
      Ja, tack!
      Mitt Piab
      Senaste aktiviteter
      Produktjämförelse

Piab AB © 2016 Legal notis