Välj ditt land eller region:
United Kingdom / Svenska
Choose a region americas europe asia
americas europe asia

Europe, Middle East & Africa

Americas

Asia / Australia

Languages
      • Americas
      • Europe
      • Asia
      • North America
      • South America
      • Other..
      • France
      • Germany
      • Italy
      • Poland
      • Russia
      • Spain
      • Sweden
      • Switzerland
      • United Kingdom
      • Other..
      • China
      • India
      • Japan
      • Singapore
      • South Korea
      • Other..
      Polydata Huber - Piab grafisk industri

Polydata Huber installerade tryckluftspumpar – bullret minskade till 68 dB

Bakgrund

Polydata Huber, ett medelstort tryckeri på den tyska marknaden, strävar efter bästa möjliga arbetsmiljö för de anställda. För att minska bullret och värmen i produktionslokalen bestämde man sig för att byta ut de elektriska pumparna mot tryckluftspumpar från Piab.

Lösning

En provuppsättning av Piabs P6010-pumpar installerades på utmatningsmaskinen. Resultatet imponerade på Polydata, som bestämde sig för att installera P6010-pumpar på alla åtta utmatningsstationer och även på falsningsmaskinen.

Resultat

Med de nya pumparna har bullernivån minskat till 68 dB, vilket är en tydlig förbättring gentemot tidigare. Även temperaturen i lokalen blev mycket bättre, eftersom utblåsningsluften från den nya pumpen är en grad lägre än omgivningstemperaturen.

Relaterade produkter

Skapa ditt personliga konto för att få tillgång till allt innehåll:

• CAD-filer
      • Produkttillgänglighet
      • Offerter
      • White papers
      • Nyhetsbrev
      Ja, tack!
      Mitt Piab
      Senaste aktiviteter
      Produktjämförelse

Piab AB © 2016 Legal notis